Ulike brukere i Google Chrome

Vi anbefaler alltid å benytte Google Chrome som nettleser når man bruker Tidsbanken. Dersom man administrerer ulike bedrifter med forskjellig firmapålogging kan det noen ganger bli kluss med de ulike påloggingene. For å unngå dette kan du lage ulike brukere i Chrome slik at nettleserdataen holdes separat.

For å lage en ny bruker i Chrome trykker du på profil-tegnet øverst i høyre hjørnet, og deretter på Legg til:

Du velger selv om du ønsker å logge på med en e-post, men dette er ikke nødvendig. Dersom du kun skal bruke kontoen til å administrere Tidsbanken, kan du trykke videre på Fortsett uten konto:

Her legger du inn navnet på bedriften og velger eventuelt en farge, og trykker Ferdig:

Videre må du legge inn din personlige lenke for den aktuelle bedriften inn som bokmerke. Da må du enten kopiere inn den du har fått tilsendt på mail, eller logge deg inn med Firma-ID og passord og videre med ansattnummer og passord. For videre forklaring på hvordan du lager bokmerke kan du se denne artikkelen

Når dette er gjort kan du enkelt bytte mellom de ulike kontoene du har laget ved å trykke på profil-tegnet oppe i høyre hjørne: