Hvordan fjerne skjermtastaturet på en stempleskjerm

Denne artikkelen er ment for å få bort pop-up tastaturet flere av våre kunder opplever kommer opp etter tidligere oppdatering av Windows.

1. Søk etter Services/Tjenester i søkefeltet på maskinen. Gå inn på "tjenester" programmet.

2. Velg deretter "Touch Keyboard and Handwriting Panel Service" i listen og høyreklikk, velg så "egenskaper".

3. Inne på egenskaper velger du "deaktivert" og trykker deretter "bruk" så på "OK".

4. Restart maskinen.