Av sikkerhetsmessige årsaker vil Tidsbanken logge deg ut ved inaktivitet på fellesenheter. Typisk scenario er ansatte som glemmer å logge seg av på en fellesskjerm som flere også bruker.

Denne funksjonaliteten ble tilgjengelig tirsdag 24.januar 2023 i forbindelse med en sikkerhetsoppdatering av Tidsbanken.

Om du opplever dette på en av dine personlige enheter har du logget inn feil på denne enheten. Se video under på hvordan du logger inn korrekt på din private enhet:

Hvordan forlenge tiden før man blir kastet ut på felles-enheter

Som standard tar det 45 sekunder før man blir automatisk logget ut. Man kan i systeminnstillingene velge å definere dette selv. Minimum er 30 sekunder, maksimum er 600 sekunder (10 min):