Lønnsfilen må ikke åpnes i noe annet program (for eksempel Excel) før den importeres. Dette kan potensielt endre på filen slik at dataene blir uleselig for Visma.
  1. Gå til ; Rutiner -> Registrering -> Import variable lønnsdata.
  2. Velg formatet: Lønnsregistrering Standard format
  3. Bla deg fra til filen ved hjelp av knappen Finn
  4. Trykk Start
  5. Få tilbakemelding, enten at Rutiner er ferdig, eller alternativt, logg over eventuelle mangler i lønnsgrunnlaget.

Det ser dessverre ut til at din nettleser ikke støtter HTML5 videoer

Ønsker du også å overføre avdeling eller prosjekt?

1. For å få med ønsket gruppering må du under innstillinger i lønnsbehandlingen hake av for avdeling og/eller prosjekt.

2. Sett ønsket rad grupperingen skal være i, under Alternativer.

Får du feilmeldingen Både antall, sats og faktor må være utfylt finner du mer informasjon her.

Får du melding om at for eksempel ansvarsenhet ikke finnes kan det tenkes at avdeling/prosjekt føres i feil rad i eksportfilen, dette kan du selv endre i Tidsbanken i samme skjermbildet som du skriver inn Lønnsår og Lønnsperiode like før du trykker eksporter - her er en knapp som heter Alternativer som lar deg velge hvilke rad en gitt ansvarenhet skal føres mot.