Før du kan eksportere grunnlaget til Visma Calendar er det behov for å gjøre en "mapping" slik at Tidsbanken eksporterer fraværstypene med samme ID som tilsvarer Visma sine fraværskoder.

Fremgangsmåte for å overføre fraværet til Calendar:

Start med å lage en eksportfil med alt fraværet du ønsker å overføre. Konkret fremgangsmåte for dette finner du her

Gå inn i Visma for å fullføre prosessen:

1. Gå inn i Calender
  2. Trykk på Innstillinger
  3. Trykk på filimport
  4. Trykk på import fravær

5. Følg veiviseren ved å dra over filen fra Tidsabanken eller velg filen fra filutforskeren din. Visma vil først validere filen for å se at alle data stemmer godt og at det ikke er noe som mangler i Visma.

Status på hver linje vil stå "opprettet" inntil den tilslutt enten den får status vellykket eller om den feiler.

Se video:

thumbnail for player Importere fravær Calendar