Lønnsfilen må ikke åpnes i noe annet program (for eksempel Excel) før den importeres. Dette kan potensielt endre på filen slik at dataene blir uleselig for 24SevenOffice.

💚Husk å velge format "Huldt og Lillevik" som lønnsystem i Tidsbanken for å få riktig importfil til 24SevenOffice.

Hvordan kjøre lønn fra Tidsbanken: https://www.tidsbanken.net/support/case.asp?ID=47

Når lønnsfilen er kjørt fra Tidsbanken går du inn i 24SevenOffice

1. Gå til en åpen lønnskjøring og trykk på “flere handlinger” - import lønnsposter.

2. Velg import fra eksterne systemer.

3. Velg Tidbanken som eksternt system

4. Last opp filen du får ut fra timesystemet og validér filen.

Les mer i den artikkelen fra 24SevenOffice