1. Gå til: Fil -> Import -> Import fra tekstfil
  2. Bla deg fram til importfilen ved å trykke på ...
  3. Velg filen og trykk Åpne
  4. Påse at det er krysset av for; Fil med skilletegn (Eks ; , TAB etc)
  5. Trykk Videre > >
  6. Påse at Skilletegn står til Semikolon (;)
  7. Trykk Videre > >
  8. Velg, Les inn til register: -> Uni_Lønnspost
  9. Link feltene sammen ved å trykke på = tegnet i midten
    1. Rad 2 linkes til Ansattnr
    2. Rad 3 linkes til Lønnsart
    3. Rad 4 linkes til Tekst
    4. Rad 7 linkes til Antall
  10. Trykk Videre > >
  11. Se Importlogg (Hvis denne er tom gikk alt bra, hvis det oppstod feil så vises disse her)
  12. Trykk Fullfør
  13. Når det står 100% nede i venstre hjørnet, trykker du på Avslutt

Vi har Uni24, kan vi importere lønn her?
Nei, Uni24 er bare et lettversjon av UniMicro som brukes på toppen av Uni Økonomi for å gi tilgang til enkelte deler av systemet. Lønn kjøres gjennom Uni Økonomi og importeres dermed som beskrevet over.