Hvordan deaktivere automatiske oversettelser i nettleser.

Noen ganger kan automatiske oversettelser i nettleseren gjøre at deler av teksten på knapper i Tidsbanken oversettes fra norsk til engelsk.

For eksempel kan teksten på stempleknappen bli oversatt til Stemple gjestgiveri (Inn = gjestgiveri eller vertshus på engelsk):

Dette løser man ved å deaktivere automatiske oversettelser for Tidsbanken sine nettsider og innstillingen må gjøres på den enheten du bruker.

Fremgangsmåte i Google Chrome nettleser

1. Trykk på de tre prikkene i øvre høyre hjørne. Velg Oversett litt lenger ned på menyen:

2. Trykk på de tre prikkene og velg Oversett aldri dette nettstedet. Da vil ikke Tidsbanken lenger bli oversatt:

Du kan også deaktivere oversettelser helt i nettleserens innstillinger: