Når man jobber med Plan og har gjort endringer eller tildelt en vakt til en ansatt, kan det ofte være praktisk å sende informasjonen med én gang. Så da kan du enkelt sende detaljer om vakten via SMS direkte fra Plan.

Dette gjør du fra vaktmodulen ved å klikke på ikonet øverst til høyre.

Der vil et vindu med SMSen dukke opp, hvor du har muligheten til å legge til en personlig melding eller sende den som den er.
Du kan også velge å sende meldingen til flere personer samtidig dersom flere skal informeres om vakten.
Når du er klar, trykker du på "Send".

Den ansatte mottar da en SMS med en lenke som fører dem direkte til vaktplanen, hvor de kan se informasjon om vakten de har fått tildelt eller endret.