Denne artikkelen forklarer hva Ukelisten er og hvordan den brukes.

Ukeliste (Vaktliste)

Ukelisten viser planlagt tid i vaktlisten, uke for uke. I denne visningen er det ikke mulig å endre vaktlisten. Denne gis ofte som et menypunkt til de ansatte slik at de får tilgang til å se hvem andre som er planlagt til å jobbe på avdelingen. Les mer om hvordan dette gjøres nederst i artikkelen.

Slik navigerer du i ukelisten

1. Velg uken du ønsker å se ved å klikke på ukenummeret.

2. I nedtrekksmenyen for avdelinger kan du velge hvilken avdeling du ønsker å se.

Hvis det er definert avdeling i informasjonskapsel (cookie), vil rapporten åpnes filtrert på denne avdelingen. Dersom det er definert hovedavdeling i informasjonskapsel, vil rapporten kun vise underavdelinger av denne.

3. Klikk på Vis rapport dersom du endrer avdeling.
Kun ansatte som er planlagt i valgte uke, vil vises i oversikten.

4. Ukelisten kan skrives ut i Excel og Word.

Dersom du ønsker å ta den ut i PDF er det bare å holde inne Ctrl + P på tastaturet

Slik gir du de ansatte tilgang til Ukeliste (Vaktliste)

Fremgangsmåten er lik for hele ansattgrupper og per ansatt - legges til under fanen Menyer.

1. Gå til kartoteker og klikk deg inn i ansattgruppen du ønsker å legge det inn for.

2. Gå til fanen Menyer og finn Ukeliste (Vaktliste) i nedtrekksmenyen. Klikk legg til og velg hvor Ukelisten skal være tilgjengelig.

3. Slik ser det ut når Ukelisten ligger på Hjem-menyen til de ansatte: