Denne artikkelen tar for seg hvordan du kan redigere lønnsartene dine. Det kan for eksempel være at du ønsker å endre id-nummer på en lønnsart slik at Tidsbanken stemmer overens med lønnssystemet ditt, eller ønsker å gi den et nytt navn.


1. Redigere en lønnsart i Tidsbanken


1.1 For å gjøre endringer på en lønnsart, må man inn i Kartoteker. Den finner du ved å trykke på skiftenøkkelsymbolet nede til høyre. 



 

1.2 Velg så Lønnsarter i menyen og trykk på den lønnsarten du ønsker å endre på. 


 

 

 

1.3 Her inne kan du endre blant annet ID-nummer, navn og hvordan lønnsarten skal oppføre seg. 

Merk at endringer her inne kan ha utilsiktede konsekvenser på registrerte timer, så kontakt gjerne Tidsbanken support dersom du er usikker på noe. 

 


2. Endre ID-nummer på lønnsarter

Det er enkelt å endre ID-nummer på lønnsartene i Tidsbanken. Dette gjøres for eksempel i sammenheng med overgang til nytt lønnsystem. 


2.1 Når du er inne på ønsket lønnsart, trykk på feltet for Id og skriv inn nummeret du ønsker å endre til. Trykk Endre Id.


2.2 Du blir nå sendt videre til en ny dialog der du blir bedt om å bekrefte endringen. Tidsbanken vil nå oppdatere alle eksisterende timelinjer som har blitt registrert mot det gamle nummeret. 


NB: Det er veldig viktig at du lar systemet jobbe seg helt ferdig før du lukker siden, ellers kan man risikere at data blir korrupt.



Når du har endret ID på en lønnsart anbefaler vi at du oppdaterer lokallager.


Tilbake til oppsettveiviseren!