1. Klikk på Rutiner i menyen og velg underkategorien Rutiner. Velg deretter "Serieregistrering".

2. Her kan du starte med å velge ut de ansatte dette skal gjelde. Huk av boksen i kolonnen Valg for den eller de aktuelle ansatte, eller dersom du skal serieregistrere for alle de ansatte velger du dette ved å klikke på

3. Når du har valgt de ansatte som du ønsker å registrere på, må du deretter ta stilling til metode du vil benytte.

- Ved å velge vaktliste vil den automatisk hente klokkeslett og timeantall fra den gitte ansattes vaktliste/turnus.

- Dersom du velger manuell kan du selv definere klokkeslettet fra/til som skal registreres.

- Ved å velge parameter bruker den standard-klokkeslettene til ansattgruppen den ansatte tilhører.

4. Skroll helt ned og trykk neste.

5. Ta deretter stilling til fra/til-dato. Gjelder det kun èn dag velger du samme dato i fra og til-feltet. Når du har valgt riktig datoperiode kan du deretter velge hva du ønsker å registrere på den/de valgte datoene. Det vanligste er hake av for arbeidstype og velge den arbeidstypen du ønsker å registrere i rullegardinen.

Lønnsart og avdeling hentes automatisk fra henholdsvis den ansattes ansattgruppe og personalkort. Huk av i de respektive feltene for å overstyre hvilke parametere som skal registreres.

Dersom du skal registrere her på grunn av helligdager, og det er noen "tomme" dager mellom de røde dagene du ønsker å registrere, så må du registrere dette i flere omganger

Andre valg:

Godkjenn stemplingene automatisk - Godkjenner alle timer for alle de gitte ansatte i gitt periode automatisk.

Hopp over dager hvor den ansatte allerede har stempling - Hopper over de dagene hvor det er blitt stemplet. Har de/den ansatte allerede stemplet en dag i gitt periode, hopper den over denne.

6. Trykk tilslutt Utfør for å starte registreringen

7. Kontroller i Resultat at du ikke har fått noen feil.