Kjære kunde,

Vi opplever for tiden noen tekniske utfordringer som du kanskje allerede har merket ved bruk av Tidsbanken.

Problemene stammer fra et underliggende problem hos vår leverandør, Microsoft Azure. Du kan ha opplevd dette som feilmeldinger i forbindelse med stempling, registrering av tid i Timelisten eller andre steder i Tidsbanken.

Problemene ble først kjent for oss onsdag i forrige uke, og i løpet av formiddagen ble det klart at det var Microsoft som hadde problemer. Straks vi oppdaget dette, informerte vi Microsoft slik at de umiddelbart kunne starte feilsøking. Siden onsdag har vi hatt åpen dialog med Microsoft og de teamene som er satt på saken. Problemene påvirker ikke bare oss, men flere andre tjenestetilbydere som bruker Microsoft som underleverandør er berørt, og Microsoft har derfor høy prioritet på å finne de underliggende problemene og utbedre disse.

Vi jobber intensivt med å minimere påvirkningen av disse problemene for deg. Vi har satt i gang flere kompenserende tiltak, og vårt team er på saken døgnet rundt for å sikre at du opplever minst mulig ulemper. Blant annet har vi lagt til en knapp inne i Timelisten som lar deg ferdigstille behandling av en timelinje hvis en timelinje ikke har blitt ferdigstilt på grunn av en feilmelding i stempling eller Timelisten. Mer informasjon om denne knappen og hvordan den retter opp eventuelle feil finner du [her](#).

I tillegg til overnevnte knapp, jobber vi videre med flere kompenserende tiltak for å gjøre din opplevelse så god som mulig. Vi har satt nesten alle andre prosjekter på pause for å bistå deg best i denne situasjonen. Det betyr at de fleste av våre utviklere jobber med kompenserende tiltak, og at vi har styrket supportavdelingen vår med flere konsulenter for å ivareta deg best mulig.

Har du spørsmål eller utfordringer du ønsker å få bistand til, er det bare å kontakte oss, så ser vi på det sammen.


Med vennlig hilsen,

Tidsbanken