Spørsmål

Er det mulig for ansatte å endre PIN-koden sin?

Er det mulig å bruke Tidsbanken med mobiltelefon, finnes det en Tidsbanken App?

Er det mulig å integrere Tidsbanken mot vårt regnskapssystem eller andre systemer vi har, for eksempel Mamut eller Visma?

Er det mulig å korrigere timer selv om uken er avsluttet?

Hvor kan jeg finne timene til en ansatt som er sluttet?

Hvordan sletter jeg en ansatt i Tidsbanken?

Hvorfor fungerer ikke stempleskjermen vår?

Hvorfor får timetallet på enkelte timelinjer fargeramme rundt seg i Timelisten?

Hvorfor kan jeg fremdeles se sluttede ansatte i oversikten min?

Hvorfor mottar vi ikke e-poster sendt via Tidsbanken?

Hvorfor trekker Tidskonto dobbelt?

Kan jeg som administrator endre de ansattes PIN-kode?

Kan vi bruke halve feriedager?

Vi har overført feil antall feriedager. Hvordan kan vi justere dette?

Svar

Hvorfor kan jeg fremdeles se sluttede ansatte i oversikten min?

Enten er "vis sluttede" krysset på under innstillinger i ansatteoversikten, eller har den ansatte fremdeles aktiv krysset på under sine innstillinger.

Les mer om ansatte her