Det siste døgnet har mange opplevd utfordringer med Tidsbanken. De fleste av problemene er knyttet til stempleskjermene vi leverer og påloggingen på denne, men vi vet at utfordringene favner bredere enn dette.

Hvorfor skjedde dette?

Som mange av dere vet har vi i starten av dette året hatt utfordringer knyttet til innloggingstjenesten vår. For å fikse dette har vi de siste månedene jobbet intenst for å øke kapasiteten og forbedre hastigheten til påloggingstjenesten til Tidsbanken.  

I går ettermiddag ble det pushet en ny oppdatering som dessverre forårsaket nye feil. Det er det siste døgnet  gjort nye endringer som vi nå forventer skal forbedre denne situasjonen betraktelig.  

Vi har rundt noen tidspunkt på døgnet høy belastning på systemet, spesielt rundt klokken 15.00 og 16.00, når flere 1000 ansatte skal stemple seg ut for dagen. Dette kan forårsake, eller avdekke nye feil. Derfor kan vi ikke garantere at dere ikke vil oppleve flere problemer det neste døgnet, men vi overvåker situasjonen minutt for minutt, og vil iverksette ytterligere endringer i løpet av kvelden.

Vi beklager på det sterkeste de problemer dette medfører for dere. Vi kommer til å utvide våre supporttjenester, og har bemannet supporttelefonen og chat utover ettermiddagen og kvelden. Ikke nøl med å ta kontakt om du skulle oppleve utfordringer i tiden fremover.

Vi vil komme tilbake med ytterligere informasjon straks vi vet mer.  

Tusen takk for tålmodighet og ikke minst forståelse for situasjonen. Dette gir oss rom for å løse problemene på en god, grundig og forsvarlig måte videre.


Med vennlig hilsen

Tidsbanken